Skip to main content
Nieuws

La Red Netwerkbijeenkomst 24 mei 2012 ‘Zakelijk Speeddaten à La Red’

By 26 april, 2012december 2nd, 2015No Comments

Netwerkrelaties beginnen met ontmoetingen. Ontmoetingen worden bepaald door toeval, door bewust op een bepaalde plaats op een bepaald moment te zijn en doordat andere mensen zorgen dat we iemand ontmoeten. Ontmoetingen kunnen niet plaatsvinden zonder een gelegenheid om bijeen te komen en worden pas leuk als je begrijpt wat de mores van de groep is.

Al die processen zijn de leidraad voor (zakelijk) speeddaten à La Red. Systematisch, maar niet dogmatisch; geregisseerd, maar niet gemaakt; effectief, maar niet zonder aandacht.

Onbewust, geregisseerd en bewust, uiteindelijk gaat het bij die ontmoetingen wel om een goede klik zodat er ruimte is om nog eens verder te praten en elkaar beter te leren kennen. Deze avond werken we aan de basis voor eventuele verdere samenwerking, klankborden of andere mogelijkheden om de relatie verder vorm en inhoud te geven.

Ontmoeten, boeien, binden en dan later benutten. Dat maakt de avond speeddaten à La Red-waardig.

Ben je er bij op 24 mei? Ik meld me aan  

Tijd en locatie bijeenkomst

Donderdag 24 mei 2012, 19:00 – 22:30 uur in Delft, Het Meisjeshuis, Oude Delft 112 in Delft. 

Kosten

Voor leden is de toegang gratis. Voor overige bezoekers zijn de kosten € 95,00 per persoon (inclusief hapjes en drankjes).

Aanmeldingen kunnen tot 10 dagen voor de bijeenkomst kosteloos worden geannuleerd. Daarna is dat niet meer mogelijk, maar kun je wel een vervanger sturen. Mocht je besluiten lid te worden van hetLa Rednetwerk dan worden deze kosten niet in rekening gebracht.

Lid worden van het La Red Netwerk?

Met het La Red Netwerk vergroten wij jouw kans om te vinden wat je zoekt zodat je op die manier jouw doelen weet te bereiken. Om dat mogelijk te maken zorgen we voor een grote verscheidenheid aan gasten én een netwerk waarin lang niet iedereen elkaar kent. Daardoor vormt hetLa Red Netwerk met haar leden een uitgebreid en kansenrijk netwerk-achter-het-netwerk.

Wil je meer weten over het La Red Netwerklidmaatschap? Klik dan hier of bel naar 015-212 75 44 en vraag naar Eleonore de Vette (ook te bereiken via e.devette@lared.nl).

Het La Red Netwerk is een initiatief van La Red, het grootste netwerkontwikkeling & organisatieadviesbureau van Nederland. Gespecialiseerd in het rendabel maken van netwerken en sociaal kapitaal.

Data volgende bijeenkomsten

19 juni (Zalmparty alleen voor leden)

11 september

08 oktober

06 november

10 december

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Contact us
Hide Buttons