Skip to main content
Nieuws

La Red Netwerkbijeenkomst 28 februari 2013 ‘Hoe combineer je geluk en ondernemen?’

By 30 januari, 2013december 2nd, 2015No Comments

Hoe combineer je geluk en ondernemen?

Wat is geluk? En hoe combineer je geluk en ondernemen? Dit zijn vragen die door 48 bekende en minder bekende Nederlanders zijn beantwoord. Top ondernemers, management goeroes, toonaangevende wetenschappers, bestuurders vertellen in het onlangs verschenen boek ‘Ondernemend Geluk’ wat voor hen de invloed is van geluk op het leven en het werk.

Het belang van een gelukkige leef- en werkomgeving krijgt steeds meer aandacht. Daarom maakt Clara den Boer, creator van het boek, ons deze avond extra bewust van de enorme uitdaging waar we met z’n allen voor staan. De uitdaging onze individuele talenten te ontplooien en met elkaar een beweging te creëren waarbij ondernemen en geluk centraal staan. Ze dwingt ons na te denken…. “hoe zit het nou met mij?”.

Wil je ervaren wat het voor jou kan betekenen? Meld je dan aan voor deze netwerkbijeenkomst op 28 februari! Ik meld me aan

Tijd en locatie bijeenkomst

Donderdag 28 februari 2013, 19:00 – 22:30 uur in Delft, Het Meisjeshuis, Oude Delft 112 in Delft.

Kosten

De kosten voor deelname bedragen € 95,00 per persoon. Een aantal dagen voor de bijeenkomst worden het definitieve programma en de deelnemerslijst gestuurd.

Aanmeldingen kunnen tot 10 dagen voor de bijeenkomst kosteloos worden geannuleerd. Daarna is dat niet meer mogelijk, maar kun je wel een vervanger sturen. Mocht je besluiten lid te worden van het La Red netwerk dan worden deze kosten niet in rekening gebracht.

Lid worden van het La Red Netwerk?

Met het La Red Netwerk vergroten wij jouw kans om te vinden wat je zoekt zodat je op die manier jouw doelen weet te bereiken. Om dat mogelijk te maken zorgen we voor een grote verscheidenheid aan gasten én een netwerk waarin lang niet iedereen elkaar kent. Daardoor vormt het La Red Netwerk met haar leden een uitgebreid en kansrijk netwerk-achter-het-netwerk.

Wil je meer weten over het La Red Netwerk lidmaatschap? Klik dan hier of bel naar 015-212 75 44 en vraag naar Nathalie de Schepper of Eleonore de Vette (ook te bereiken via deschepper@lared.nl  of devette@lared.nl).

Het La Red Netwerk is een initiatief van La Red, netwerkontwikkeling & organisatieadviesbureau. Gespecialiseerd in netwerkend werken en het rendabel maken van sociaal kapitaal.

Data volgende bijeenkomsten

25 maart, 23 april, 16 mei, 12 september, 15 oktober, 11 november, 12 december 2013

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Contact us
Hide Buttons