Skip to main content
Nieuws

Nieuwjaarsbijeenkomst à La Red

By 8 januari, 2013december 2nd, 2015No Comments

Heb jij ze ook?

Iedereen gaat in het nieuwe jaar vol frisse moed met goede voornemens en doelen aan de slag. Om deze te realiseren heb je vaak de hulp van anderen nodig.

Op 22 januari neemt Miriam Notten ons mee in de wereld van sociaal kapitaal en zal je ervaren hoe het La Red Netwerk voor je werkt! Zorg dus dat je jouw lijstje met voornemens en doelen bij je hebt, zodat de andere gasten voor je aan de slag kunnen.

Ook het La Red Netwerk heeft een goed voornemen, en daar beginnen we direct mee: nog meer mooie en krachtige verbindingen leggen tussen onze gasten, leden en introducés.

Als klap op de nieuwjaarsvuurpijl hebben we een optreden van Jasper Merle, Singer-Songwriter. Hij is onder andere bekend van het tv-programma:“De beste singer-songwriter van Nederland” gepresenteerd door Giel Beelen. Jaspers teksten zijn puur, eerlijk en open. Hij maakt muziek die zich als een warme deken om je heen drapeert.

Zin om het nieuwe jaar goed te beginnen, kom dan op 22 januari!! Ik meld me aan

Tijd en locatie bijeenkomst

Dinsdag 22 januari 2013, 19:00 – 22:30 uur in Delft, Het Meisjeshuis, Oude Delft 112 in Delft.

Kosten

De kosten voor deelname bedragen € 95,00 per persoon. Een aantal dagen voor de bijeenkomst worden het definitieve programma en de deelnemerslijst gestuurd.

Aanmeldingen kunnen tot 10 dagen voor de bijeenkomst kosteloos worden geannuleerd. Daarna is dat niet meer mogelijk, maar kun je wel een vervanger sturen. Mocht je besluiten lid te worden van het La Red netwerk dan worden deze kosten niet in rekening gebracht.

Lid worden van het La Red Netwerk?

Met het La Red Netwerk vergroten wij jouw kans om te vinden wat je zoekt zodat je op die manier jouw doelen weet te bereiken. Om dat mogelijk te maken zorgen we voor een grote verscheidenheid aan gasten én een netwerk waarin lang niet iedereen elkaar kent. Daardoor vormt het La Red Netwerk met haar leden een uitgebreid en kansrijk netwerk-achter-het-netwerk.

Wil je meer weten over het La Red Netwerk lidmaatschap? Klik dan hier of bel naar 015-212 75 44 en vraag naar Nathalie de Schepper of Eleonore de Vette (ook te bereiken via deschepper@lared.nl  of devette@lared.nl).

Het La Red Netwerk is een initiatief van La Red, netwerkontwikkeling & organisatieadviesbureau. Gespecialiseerd in netwerkend werken en het rendabel maken van sociaal kapitaal.

Data volgende bijeenkomsten

28 februari, 25 maart, 23 april, 16 mei, 12 september, 15 oktober, 11 november, 12 december 2013

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Contact us
Hide Buttons