Skip to main content
Blog

Lichter leven

By 28 oktober, 2016juni 17th, 2017No Comments

Mijn persoonlijke ontwikkeling ging hieraan vooraf. Niet alleen de markt vroeg om verandering, ook ik was eraan toe. Ik wil lichter leven: minder bezitten en meer delen. Ontspullen dus (het boek is een aanrader). Waarom? Omdat ik meer tijd met mijn geliefde door wil brengen en wereldwijd wil kunnen werken. Flexibiliteit in ruimte en tijd. Dat is een lang gekoesterde wens die ik nu ga realiseren. Ik heb nog nooit zoveel verkocht en weggegeven als in de afgelopen periode. Ik heb afscheid genomen van de naaidozen van mijn oma en spullen die al 30 jaar ‘met me mee liepen’. Ons huidige appartement in Delft is bijna leeg en wordt ingeruild voor twee huisjes. Een zomerhuisje van 42 vierkante meter voor de zomer en een zomerhuisje van 44 vierkante meter voor de winter. Hierdoor is ons bezit aanzienlijk kleiner en véél overzichtelijker geworden. En de zorg ervoor ook.

 

img_5830

 

Binnen La Red heeft dit tot vergelijkbare veranderingen geleid. We hebben het prachtige grachtenkantoorpand in de binnenstad van Delft verruild voor een vergaderkamer met vier werkplekken in het WestCord Hotel Delft. In het prachtige blad Blauww staat daar meer over. Hotelmanager Edo ontfermt zich over gastvrijheid en de tuin, daar hoeven we ons dus niet meer druk om te maken. We blijken het prima te doen zonder vergadertafel en missen onze prachtige schilderijen eigenlijk nauwelijks. We genieten van de nieuwe manier van (net)werken met onze gelijkwaardige partners als onder andere Tatiana van Innervida en Ronald van Skills Netherlands, op basis van inhuur met onze favoriete studenten Florian en Michiel van businessclublid StuD en op flexibele basis met Anna van Preferred Assistant en Mars van Sartoris Fitness. Martin schrijft en denkt vaak voor ons. Arjan verzorgt de ICT vanuit Tsjechië en Leo maakt de foto’s. Wel werk geven, maar geen werkgever. Dit alles scheelt enorm veel papierwerk en regelgeving. Nog een last minder.

We ontkwamen er natuurlijk niet aan om ook de dienstverlening van La Red onder de loep te nemen. Ik heb pittige en inspirerende gesprekken gevoerd met heel veel mensen. Met Edo, Anna, Mars, Tatiana, met Gert Jan van Three-PM en Edo en Roy van Green Badger, met mijn geliefde Martin en met talloze andere ondernemers en leuke mensen die ik tegenkwam op feestjes en verjaardagen. Dankzij al hun input en betrokkenheid durf ik na bijna 14 jaar het roer om te gooien!

So I proudly present: de nieuwe koers van La Red!

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Contact us
Hide Buttons