Skip to main content

“Ik schakelde La Red in om onze accountmanagers beter te leren netwerken. Goed netwerken leidt tot het ontmoeten van onze klanten, het vinden van nieuwe klanten en een goede representatie van onze organisatie. La Red organiseerde meerdere groepstrainingen voor telkens acht accountmanagers. Naast netwerktheorie, werd de praktijk door rollenspellen nagebootst. Die netwerktrainingen waren buitengewoon nuttig. Eigenlijk zou het goed zijn om de trainingen regelmatig te herhalen voor een kennisupdate. Zo wordt het besef van de voordelen van netwerken versterkt, zodat onze accountmanagers het nog meer in de praktijk gaan brengen. Ik denk erover om intern iemand te laten opleiden tot netwerktrainer. Wat mij betreft moet in vacatures netwerken onderdeel zijn van de jobdescription. Kortom: zeer nuttig en voor herhaling vatbaar.”

Erica Bronkhorst, Managing director ANP Pers Support

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Contact us
Hide Buttons