Skip to main content

“De maatschappij ontwikkelt zich steeds meer netwerkend, ook het zaken doen. Ook voor onze sociale werkplaats Combiwerk worden de relaties met de buitenwereld belangrijker. We zoeken bedrijven die maatschappelijk geëngageerd zijn en waarmee we een ‘match’ vinden. Dat kan alleen als je een relatie hebt en niet via koude acquisitie. We moeten toe naar relatieschap, waarin je over de drempel mag en kunt meedenken of we iets voor elkaar kunnen betekenen. La Red maakte voor ons een netwerkanalyse en gaf nieuwe inzichten. Van daaruit werken we nu aan een grootschalige gedragsverandering. Ik vind Netwerkend Werken en daarop sturen een managementtaak. Regelmatig bezoek ik bijeenkomsten waar ik niet-resultaatgericht aanschuif, zoals bij de La Red Netwerkclub, die vind ik het meest verrassend. “
Hans van der Sandt, Directeur Combiwerk

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Contact us
Hide Buttons