Skip to main content

“Netwerkend Werken past heel goed bij onze filosofie van zaken doen. De Rabobank is bij uitstek een organisatie die in de haarvaten van de omgeving zit. We zitten dan ook in vele netwerken en er zijn letterlijk honderden clubs en netwerken om uit te kiezen. We twijfelden of we wel in de goede zaten en we wensten onze aanpak beter te structureren. Netwerken is een lange termijnoefening en je kunt niet verwachten daar meteen handel uit te halen. La Red maakte voor ons een analyse, gaf advies en trainde onze mensen tot betere netwerkers. Zij werden echte ‘ambassadeurs’ en houden zeer positieve verhalen. Ze stralen ook echt uit dat netwerken leuk is om te doen en dat heeft zeker effect binnen het bedrijf. Dit traject bracht ons het gewenste inzicht en legde absoluut een focus op netwerken. “
Ralph Nadolski, Manager Marketing & Communicatie Rabobank Zuid-Holland Midden

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Contact us
Hide Buttons