Skip to main content
Nieuws

Miriam nomineert Madelon de Jong als ‘next generation’ rolmodel

By 29 april, 2021No Comments

Ken jij Lof Academy al? Het “in de spotlight zetten van vrouwelijk talent” is één van de speerpunten van de Lof Academy en dat doen ze sinds 2009 met veel succes voor diverse opdrachtgevers, o.a. Accenture, PWC, Post NL, DNB. Ze inspireren vrouwen hun talent zichtbaar te maken en hun cirkel van invloed te vergroten en teams om het maximale uit zichzelf te halen door de kracht van het verschil te benutten.

Onlangs nomineerde Miriam Notten (Managing Consultant, La Red) Madelon de Jong (Manager Klant & Portfolio Qirion, onderdeel van Alliander) als next generation rolmodel.

 Miriam Notten: “Madelon is ‘what you see is what you get’, er zijn geen dubbele agenda’s en ze doet wat ze belooft. Ze springt op de bres bij onrecht en is niet bang om impopulair te zijn bij collega’s.” | 

Madelon de Jong (Manager Klant & Portfolio, Qirion (Alliander)): Ik ben ontzettend trots dat Miriam mij ziet als een rolmodel in vrouwelijk leiderschap. Ik werk uit liefde voor de bouw- en energiesector bij Qirion. Maar dat is het niet alleen. Ik werk óók in deze sector om te laten zien dat het kan, dat ik daar meerwaarde heb door wie ik ben en welke ervaring ik heb. Mijn ‘vrouw-zijn’ is daar onderdeel van. Ik wil eraan bijdragen dat het voor onze dochter Marise de gewoonste zaak van de wereld zal zijn om te kunnen werken waar zij wil werken.

Lees het hele interview hier.