Skip to main content

Een speciale dag voor La Red; Pay it forward day. Met La Red zijn we aangesloten bij de mondiale beweging Pay-It-Forward. Iedereen wordt uitgenodigd om goede daden te doen voor andere mensen. En natuurlijk laten we het als La Red niet bij die ene jaarlijkse dag, maar nodigen we onze Vrienden uit om er een rode draad van te maken in hun (werkzame) leven.

De kern van deze beweging is om iets voor iemand anders te doen zonder er iets voor terug te verwachten en ook zonder dat iemand er misschien om vraagt. Wat wel het idee is om de mensen waar je wat voor doet ook bewust te maken van deze netwerkende methode en ze te vragen om op hun beurt ook weer iets voor iemand anders te doen.

Bij La Red doen we niets anders, elke dag weer en helpen anderen zodat we bouwen aan een gelukkig en gezond netwerk van vrijgevige mensen. Meer weten? Lees snel verder.

#Payitforward