Skip to main content

Sinds kort zijn wij trotse sponsor van Sportvissers & Watersportvereniging Stavenisse.

Stavenisse is een dijk van een haven. Centraal in Zeeland en met een 180° spectrum op de Oosterschelde. Er is plek voor 180 vaste ligplaatsen en een 12-tal passanten.

Waarom wij deze mooie vereniging sponsoneren? Simpel!

Op zoek naar een nieuw huis in een nieuwe woonplaats werd Miriam Notten spontaan verliefd op de mooie haven, waar nu haar huis staat. Vanwege haar grote liefde voor water en om vanuit #payitforward iets te kunnen doen voor de gemeenschap, besloot ze hen te gaan sponsoren. Miriam hoopt op deze manier mensen te ontmoeten met dezelfde liefde voor water en met haar sponsorschap ervoor te zorgen dat de haven een leuke en mooie plek blijft voor nu en in de toekomst.

Neem eens een kijkje op de website.