Skip to main content
Nieuws

Bijeenkomst 19 mei – “Trends & Gadgets”

By 19 april, 2010december 2nd, 2015No Comments

Kun jij het nog bijbenen, alle nieuwe trends en gadgets? De ene noviteit is nog maar net geïntroduceerd en dan kondigt de volgende zich al weer aan. En de een is nog geweldiger dan de ander. Een goede reden dus om trendwatcher Richard Lamb uit te nodigen voor onze netwerkbijeenkomst op 19 mei. Hij vertelt ons wat de komende jaren de belangrijkste trends en gadgets zijn. Hoe doet Richard dat?

Trends & Gadgets door Richard Lamb

Op levendige wijze bespreekt Richard Lamb de belangrijkste trends en gadgets voor de komende jaren. Hij zoek daarbij interactie met de aanwezigen en maakt gebruik van toegankelijk beelden. Hij ondersteunt zijn verhaal met audioquotes, muziek en video’s. Neem alvast een voorproefje!

Wie is Richard Lamb?

Drs. ing. Richard Lamb is trendwatcher en futuroloog. Als strategisch topadviseur ontwikkelde hij zich de afgelopen jaren tot professioneel spreker, dagvoorzitter, discussieleider en brainstorm moderator. Richard is al jarenlang een van de meest gevraagde sprekers in Nederland. Hij is een sympathieke spreker met veel kennis van zaken en allround inzetbaar. Van board meeting tot infotainment bereidt hij organisaties voor op de toekomst.

De La Red netwerktelefoon

Tijdens de bijeenkomst op 19 mei horen we of beeldend kunstenaar Riëlle Beekmans veel reacties heeft gekregen op haar vraag: “Kun je mij in contact brengen met of voorstellen aan de inkoper van een museum- of  designwinkel?” Riëlle draagt daarna de telefoon over aan de nieuwe winnaar.

Ben jij de nieuwe winnaar?

Wil jij ook via de La Red Netwerktelefoon een antwoord vinden op een vraag? Als jouw vraag wordt gekozen, krijg je 5 minuten de tijd om jezelf krachtig neer te zetten en de vraag te stellen. Via de La Red Netwerktelefoon zoek je daarna een maand lang naar het antwoord. Je houdt het netwerk op de hoogte via Twitter. Grijp je kans en stuur ons snel je vraag (alleen voor leden).

Tijd en locatie

19 mei,  19:00 – 22:30 in Het Pakhuis, Phoenixstraat 4c in Delft.
Voor de bijeenkomst een hapje eten? In het Pakhuis serveren ze voor € 19,50 heerlijke tapas van de dag. Meld bij je reservering dat je voor de netwerkbijeenkomst van La Red komt. Dan zorgt Het Pakhuis ervoor dat je bij andere deelnemers aan tafel zit.

Kosten

Voor leden en hun introducés is de toegang gratis. Voor overige bezoekers zijn de kosten € 95,00 per persoon.

Meer informatie?

Bel 015-2127544 of stuur een mail naar info@lared.nl voor meer informatie.

Lid worden van het La Red netwerk?

Het lidmaatschap van het La Red netwerk heeft je veel te bieden. Alle informatie over het lidmaatschap.

Programma 2010

woensdag   19 mei
donderdag  17 juni
dinsdag       14 september
woensdag   13 oktober
donderdag  18 november
donderdag  16 december

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Contact us
Hide Buttons