Skip to main content
Nieuws

Bijeenkomst 14 september – “Welk karaktertype ben jij?”

By 4 augustus, 2010december 2nd, 2015One Comment

De mensheid is op te delen in 9 verschillende karaktertypes, die elk een eigen blik op de wereld hebben en consequent reageren vanuit hun wereldbeeld. Wil je ontdekken welk karaktertype jij bent? Kennard Bos laat je tijdens deze interactieve lezing aan de hand van de methode “Emotional Toolbox” inzien welk type jij bent, wat belangrijk voor je is en hoe je dat overbrengt. Wanneer je van elkaar weet welk karaktertype je bent, kan je de ander benaderen op een manier die bij zijn of haar karaktertype past…..heel belangrijk bij netwerken!

De La Red netwerktelefoon

De La Red telefoon is een dienst voor leden van het La Red netwerk. Door middel van deze telefoon kan elke maand een lid of bedrijf een vraag stellen en gebruik maken van de kennis, kunde en contacten van andere netwerkleden.

Ben jij de nieuwe winnaar?

Wil jij ook via de La Red Netwerktelefoon een antwoord vinden op een vraag? Als jouw vraag wordt gekozen, krijg je 5 minuten de tijd om jezelf krachtig neer te zetten en de vraag te stellen. Via de La Red Netwerktelefoon zoek je daarna een maand lang naar het antwoord. Je houdt het netwerk op de hoogte via Twitter. Grijp je kans en stuur ons snel je vraag (alleen voor leden).

Tijd en locatie

14 september 2010,  19:00 – 22:30 in Het Pakhuis, Phoenixstraat 4c in Delft.

Voor de bijeenkomst een hapje eten? In het Pakhuis serveren ze voor € 19,50 heerlijke tapas van de dag. Meld bij je reservering dat je voor de netwerkbijeenkomst van La Red komt. Dan zorgt Het Pakhuis ervoor dat je bij andere deelnemers aan tafel zit.

Kosten

Voor leden en hun introducés is de toegang gratis. Voor overige bezoekers zijn de kosten € 95,00 per persoon.*

Meer informatie?

Bel 015-2127544 of stuur een mail naar info@lared.nl voor meer informatie.

Lid worden van het La Red netwerk?

Het lidmaatschap van het La Red netwerk heeft je veel te bieden. Alle informatie over het lidmaatschap.

Programma 2010

dinsdag       14 september
woensdag   13 oktober
donderdag  18 november

* De aanmelding kun je tot 10 dagen voor de bijeenkomst kosteloos annuleren. Daarna is dat niet meer mogelijk, maar kun je wel een vervanger sturen. Mocht je besluiten lid te worden van het La Red netwerk dan worden deze kosten uiteraard niet in rekening gebracht.

One Comment

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Contact us
Hide Buttons