Skip to main content
Nieuws

Aan de slag met 150 OCW leidinggevenden

By 17 januari, 2019No Comments

Tijdens de workshop Netwerkend Werken gaat Jan Stans aan de slag met de 150 leidinggevenden van het ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap. Jan Stans is een gespecialiseerd trainer met een achtergrond in leiderschap en het 4de Brein.

Macht vs. Kracht, Echo vs. Hart

De experts van La Red weten dat leiderschap niet kan functioneren zonder een goed werkend netwerk. Dit krachtenspel voor lobby, steun, invloed en daadkracht stagneert snel wanneer een leider onvoldoende aantrekkelijkheid vertoont. Teamleden, belanghebbenden en burgers keren zich meer en meer af van leiders met te grote ego’s. De keerzijde is dat de maatschappij, zowel binnen als buiten de organisatie, vraagt om krachtig leiderschap. Ook van jou.

Deze workshop is speciaal samengesteld voor 150 leidinggevenden van het ministerie van OCW. De leidinggevenden maken kennis met een uitzonderlijke kijk op het dilemma tussen macht en kracht en tussen echo en hart. PS: niet geschikt voor mensen met een starre mindset.

Training op maat?

Geïnteresseerd in een training afgestemd op uw organisatie? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren u graag.

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Contact us
Hide Buttons